Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Útoky na Mendrejovú na Miss Universe: Nechutné intrigy a závisť!

Denisa Mendrejová na Bahamách Zobraziť galériu (4)
Denisa Mendrejová na Bahamách

BAHAMY – Faloš a špinavé zákulisné hry! Aj tomu musí čeliť slovenská misska Denisa Mendrejová (23) na Bahamách, kde dnes večer spoznáme najkrajšiu ženu sveta – Miss Universe 2009.

Denisa Mendrejová sa na vlastnej koži presvedčila, aké môžu byť niektoré dievčatá nepríjemné. Podľa našich informácií strpčili finalistky istých krajín slovenskej kráske poriadne život. A to tým, že rozpútali vlnu intríg, ktorú zvalili na plecia našej vyslankyne krásy.

Niektoré dámy skrátka nedokázali zniesť to, akú má Denisa chuť zvíťaziť. Blondínkin entuziazmus a profesionalita im ležala v žalúdku natoľko, že rozohrali špinavú hru, do ktorej zaplietli aj Mendrejovú. A to sa jej, logicky, dotklo. „Konečne som zistila, ako sa veci majú. Nechápem, ako môžu byť niektorí ľudia takí zlí a pomstychtiví,“ napísala Mendrejová vo svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

Topky.sk teda zisťovali, čo trápi úradujúcu Miss Universe SR. „Sú to klasické intrigy. Dosť obvyklé v tomto biznise,“ zdôverila sa nám Denisa, ktorá však už nechcela zachádzať do detailov. Snáď ju tieto okolnosti nevyvedú z miery natoľko, že sa nebude vedieť maximálne sústrediť na dnešný finálový večer. Veríme, že ešte stále má v pláne atakovať tie najvyššie priečky. Denisa, držíme ti palce!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu