Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi dráždenie Šmahelovej milenky Mihaličkovej: Takto provokuje playmate!

Soňa Mihaličková Zobraziť galériu (17)
Soňa Mihaličková

BRATISLAVA – Provokovala na piesku i v sprche! Milenka moderátora Miroslava Šmahela (26) - decembrová playmate Soňa Mihaličková (22), nafotila exkluzívne pre topky.sk provokujúce zábery v plavkách.

Krásna a sexi! Taká je playmate Soňa Mihaličková, ktorá sa nehanbí ukázať svoje telo v plnej kráse. Exkluzívne pre topky.sk nafotila provokujúce zábery na bratislavskej Magio pláži. Ako sa jej fotilo?  „Bolo strašne teplo, ale inak super,“ prezrádza decembrová playmate, ktorá sa živí aj ako kaderníčka v známom salóne.

Hoci sa kráska môže pochváliť už aj odvážnejšími snímkami z pánskeho magazínu, nám prezradila, že hore bez nechodí rada. Vraj sa hanbí. „Ani pri mori. Nedávno som to vyskúšala, ale po dvoch hodinách som sa radšej opäť obliekla. Skrátka som sa hanbila,“ netajila brunetka, ktorá však nafotila erotické fotografie pre istý časopis.

A prečo sa na šteklivé snímky dala nahovoriť? „Brala som to ako výzvu,“ prezradila Mihaličková, ktorá nám povedala aj to, že nerada provokuje. Dôvod je možno aj ten, že Soňa je zadaná. Chodí totiž s Mirom Šmahelom. Toho môžeme vídať v utorok v markizáckom Teleráne. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu