Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šmahel s milenkou - playmate Mihaličkovou: Žiarlia kvôli nevere! Kto koho podviedol?

Miroslav Šmahel a Soňa Mihaličková Zobraziť galériu (7)
Miroslav Šmahel a Soňa Mihaličková

BRATISLAVA – Žiarlivosť, nevera až šialenstvo! Moderátor Miroslav Šmahel (26), ktorý momentálne prežíva obdobie zamilovanosti s decembrovou playmate Soňou Mihaličkovou (22), prezradil, či žiarli a či bol svojej partnerke niekedy neverný.

Na včerajšej premiére česko-talianskej krimikomédie s názvom Prípad nevernej Kláry sme stretli aj niekoľko známych tvárí. Po filme o láske, žiarlivosti a intrigách topky.sk zisťovali, ako sú na tom s týmito negatívnymi ľudskými vlastnosťami aj čerství zaľúbenci Miroslav Šmahel a Soňa Mihaličková. Tolerujú neveru, podviedli niekoho?

Musím si zaklopať, ale nezažila som ju. Neveru netolerujem a som žiarlivá,“ priznala playmate, ktorá zároveň dúfa, že ani ju nikto nepodviedol. Jej nová láska je na tom s neverou podobne. Po dlhšom váhaní Šmahel priznal, že ani on ju netoleruje. „Nemám dôvod, aby som ju toleroval. Podľa mňa je to preukázanie, že si človek toho druhého neváži,“ povedal moderátor, ktorý netajil, že zažil už aj nepekné obvinenie z nevery.

A ako je na tom so žiarlivosťou? „Ja a žiarlivosť... to príliš nejde dokopy. Môže to však časom prísť. Som si vedomý toho, že sa môže človek zmeniť a keď má dôvod žiarliť, tak to asi príde,“ priznal Miro. Platí u neho teda známe príslovie „Kto nežiarli, nemiluje?“ „No však toto, to mi vysvetli,“ reagovala na Mirove slová mladá tmavovláska. Ten chcel v tom momente rozhovor radšej skončiť. Že by si svojou láskou nebol taký istý?!

SledujeteTOPKY TV: Šmahel s milenkou o nevere, žiarlivosti i o tom, či by si kvôli nevere najali detektíva.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu