Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

a FOTO Zamilovaný Šmahel: Zbalil playmate! Toto telo je už jeho!

Miro Šmahel so svojou partnerkou. Zobraziť galériu (12)
Miro Šmahel so svojou partnerkou.

BRATISLAVA – Nový párik! Čerstvý markizácky moderátor Miroslav Šmahel (26) je zadaný! Nedávno sa ukázal bok po boku v spoločnosti tmavovlasej krásky. A topky.sk zistili, že jeho vyvolenou je decembrová playmate Soňa Mihaličková (22), ktorá sa vyzliekla pre pánsky magazín.

Srdce sympatického Miroslava Šmahela, ktorý nedávno dostal aj zaujímavé moderátorské miesto v najsledovanejšej televízii, získala sympatická Soňa Mihaličková.

Čerstvo zaľúbený párik sme stretli nedávno na istej charitatívnej módnej prehliadke, kde sa spočiatku snažili svoje city zakrývať. Topky.sk ich však pristihli pri nežných dotykoch a objatiach. Na margo toho sme sa ich spýtali, či tvoria pár. „Áno sme spolu, ale ešte veľmi krátko. Je to stále čerstvé a krehké," opatrne priznal brat Muža roka Martina Šmahela Miro, ktorý sa od sympatickej tmavovlásky nepohol ani na krok.

Zistili sme, že jeho nová láska je mladá Komárňanka, ktorá však nie je až tak úplne neznáma. Je to totižto decembrová playmate, ktorá nedávno ako blondínka nafotila šteklivé akty pre istý pánsky magazín. Popýšila sa v ňom svojim obnaženým sexi telom. To však nebolo všetko! Keďže fotenie prebiehalo priamo na pľaci jojkárskych Črepín s hviezdičkou, odvysielané to bolo aj v samotnej relácii. Ani týmto jej mediálne pôsobenie nekončí. Ako kaderníčka sa objavuje aj v relácii Zmenáreň z produkcie Slovenskej televízie, kde robí účesy ženám, ktoré túžia po zmene imidžu.

Teraz už sympatickej brunetky sme sa spýtali, ako sa s čerstvým moderátorom zoznámila. „Bol sa dať u mňa ostrihať. Takže v kaderníctve, kde pracujem,“ netajila playmate, ktorú na šteklivé akty vtedy vraj prehovoril bývalý priateľ a kamarátka.

Sledujte TOPKY TV: Charitatívna módna prehliadka, kde predvádzali známe osobnosti.

 
Sledujte TOPKY TV: Miroslav Šmahel s novou priateľkou playmate Soňou Mihaličkovou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu