Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Z Disney hviezdy erotická bohyňa: Vanessa je na webe úplne nahá!

Vanessa Hudgens Zobraziť galériu (6)
Vanessa Hudgens

LOS ANGELES - Príslovie "dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš" jej nič nehovorí! Miláčik detí a tínedžerský idol Vanessa Hudgens (20) sa z prešľapu spred dvoch rokov nepoučila - opäť sa hrala s telefónom a svoje šťavnaté fotky si teraz môže dosýta obzerať na internete!

Vanessa je americká hviezdička, ktorú z večera do rána vyprodukovala spoločnosť The Walt Disney. V roku 2006 ju totiž na svojom kanáli Disney Channel obsadila do muzikálu High School Musical a tým ju oficiálne uviedla do hollywoodskeho pozlátka a svetového šoubiznisu. V snímke, ktorá mala ešte ďalšie dve pokračovania, mladá herečka spoznala svojho súčasného frajera Zaca Efrona. Práve on mal byť jediným adresátom privátnych záberov, ktoré mu tmavovláska pred časom zaslala e-mailom.

Herecká hviezda je pravdepodobne so svojím telom mimoriadne spokojná. Mobilným telefónom sa odfotila z najrôznejších uhlov, pričom dôraz kládla predovšetkým na svoje prsia. Tie má sčasti prekryté dlhou hrivou, no nájdu sa aj obrázky, na ktorých sa ukázala v Evinom rúchu a vystavila bradavky. Čerešničkou na torte je Vanessin zmyselný pohľad a pikantné pózy ako vystrihnuté z pánskeho magazínu.

Hollywoodska kráska svoje obnažené krivky už raz svetu ukázala. 6. septembra 2007 sa na webe objavila na dvoch fotografiách len v spodnej bielizni, no na jednej z nich bola úplne nahá. Magazín OK! vtedy špekuloval, že Vanesse sa vďaka tomuto škandálu rola v treťom pokračovaní High School Musical neujde. Spoločnosť Walta Disneyho si však vystačila s herečkiným verejným ospravedlnením, naivne dúfajúc, že ich hviezda sa z ošemetnej situácie poučila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu