Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Gaga: Treba jej väčšie bombarďáky! Tieto sa jej už zarezávajú do zadku!

Lady Gaga Zobraziť galériu (6)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

BALADO - Tá sa ale leskne! Lady Gaga (23) zaradila do svojej šou bizarný outfit, v ktorom sa fanúšikom predviedla hneď dva razy po sebe. Otázkou ale je, či speváčke naozaj padne ako uliaty. Spredu totiž vyzerá ako diskoguľa a zozadu jej vytŕčajú obe polovice zadku!

Americká blondínka v netradičnej vesmírnej kreácii vystúpila ku koncu júna na festivale v anglickom mestečku Glastonbury. Uplynulý víkend sa pokračujúc v koncertnej šnúre po Britských ostrovoch predviedla aj v Škótsku, kde s obrovskou dávkou energie odspievala svoje najznámejšie hity ako Just Dance, Poker Face, či Paparazzi.

Speváčkin kostým pripomína jej notoricky známy strih mikrošiat, ktorých dĺžka neprekrýva ani len pozadie. Outfit je však tentokrát posiaty stovkami zrkadlových štvorčekov dokonale odrážajúcich svetlo. Hoci sa v ňom s najväčšou pravdepodobnosťou nehýbe zrovna ľahko, problémy jej narobili práve veľké nohavičky, ktoré nosí natiahnuté na sieťovaných pančuchách. Lady Gaga buď pribrala na zadku, alebo si tento kúsok oblečenia kúpila o číslo menší - zozadu jej totiž evidentne niečo prečnieva.

Hudobná hviezda momentálne randí s podnikateľom zvaným Speedy. Podľa jej vlastných slov sa však s mužom nikdy neusadí, a preto do jej plánov nezapadá ani svadba. Lady Gaga už totiž vraj "vydatá" je - takéto silné puto ju spája práve s hudbou: "Viete, pravdepodobne sa nikdy neusadím. Časť mňa by to veľmi chcela, ale väčšia časť vie, že sa to nikdy nestane. Nemyslím si, že som odrezaná od lásky a manželstva. Hudba a umenie sú veľkými vecami v mojom živote. Viem, že čokoľvek sa stane, ony ma nepodvedú a nikdy ma nesklamú. To muži robia takmer stále."

Gaga: Treba jej väčšie
Zobraziť galériu (6)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu