Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zvrhlá Lady GaGa: Tento sexistický klip jej zakázali!

Lady GaGa v zakázanom videoklipe.
Lady GaGa v zakázanom videoklipe.

SYDNEY - Najnovší videoklip americkej speváčky Lady GaGa ku skladbe Love Game dostal od austrálskych cenzorov označenie M, čo znamená, že ho nebudú môcť odvysielať v bežných hitparádach vysielaných cez deň.

Obsahoval totiž sexuálne scény a týranie. Aby videoklip mohli odvysielať miestne televízie, musel by dostať hodnotenie G alebo PG. "Je pomerne zriedkavé, že sa k nám dostane hudobný klip, z ktorého nemôžme isté scény vystrihnúť, pretože by sme zničili jeho podstatu," uviedol producent Ben Fletcher.

Napriek cenzúre sa skladbe v austrálskom singlovom rebríčku darí, keď je momentálne na 18. mieste. Love Game je v poradí štvrtým singlom Lady GaGa z jej mimoriadne úspešného debutového albumu The Fame (2008). Okrem neho v hitparádach bodujú aj skladby Just Dance, Poker Face a v niektorých krajinách aj singel Eh, Eh (Nothing Else I Can Say).



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu