Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lady Gaga sa už podpísala všelikde... Dokonca aj na mužskú "pýchu"!

Lady Gaga Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga

LOS ANGELES - Mladá americká speváčka rozhodne patrí medzi tie dámy, ktoré viac ako hudba preslávila výstrednosť všetkého druhu. Lady Gaga (23) však pravdepodobne priťahuje aj poriadne divokých fanúšikov - jeden z nich ju totiž požiadal o autogram priamo na svoje prirodzenie!

Na extravagantné kostýmčeky, mikrosukne siahajúce sotva pod pás, či škandalózne vyhlásenia si už milovníci tejto peroxidovej blondínky zaručene dávno zvykli. Ktovie, či si však nová hudobná hviezda stihla zvyknúť na svojich vynaliezavých a odvážnych fanúšikov. Tí pri žobraní autogramov na obnažené časti tela zachádzajú čoraz ďalej - jeden z nich totiž požiadal o podpis rovno "tam dole". Myslíte si, že Lady Gaga odmietla? Omyl!

Má guráž. Hoci jej netradičná požiadavka o umiestnenie autogramu najskôr vyrazila dych, okamžite sa vraj pustila do práce: "Cítim sa trápne, keď o tom hovorím, ale najčudnejšia vec, na akú som sa kedy podpisovala, bol mužský penis. Mala som dosť miesta napísať Lady Gaga, ale úplne presne si to nepamätám."

Kuriózny incident sa odohral v Kanade, keď speváčka v zákulisí usporiadala autogramiádu po jednom zo svojich koncertov. Sama tvrdí, že sa na tom skvele zabavila a nie je dokonca vylúčené, že dotyčný si "ju" ešte stále nosí so sebou: "Tak veľmi som sa smiala, že som nemohla dýchať. Možno je to stále tam, ktovie? Bola to nezmazateľná fixka!"

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu