Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nevkusná Lady Gaga: Má na hlave satelit alebo prišla o rozum?!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga

MANCHESTER - Absolútny nedostatok štýlu v oblasti módy je u americkej speváčky až notoricky známy. Lady Gaga (23) sa aj tentoraz predviedla s otrasnou kreáciou, ktorú si ako korunu nasadila priamo na hlavu. Iróniou je, že takto ukazovala svoje umelecké sklony!

Spevácka hviezda dokázala na začiatku týždňa upútať pozornosť aj bez ultrakrátkej sukne či typických bombarďákov. Na charitatívnu akciu s názvom Body Positive North West prišla vyzdobiť záhradu a pomôcť tak ľuďom postihnutým vírusom HIV v čiernych nohaviciach a v predĺženom saku. To, čím tentoraz vyrážala dych, mala umiestnené na hlave a nie každému bolo na prvý pohľad jasné, čo to vlastne je.

Blond parochňa a netypický klobúk v tvare nadrozmerného gombíka so štyrmi dierkami okamžite vyvolal obrovský záujem. Kruhový útvar totiž vyzeral, ako by bol obalený vlasmi a tvoril dokonalú súčasť speváčkinej hlavy. Iní si zasa mysleli, že ide o paletu, na ktorej si Lady Gaga bude miešať farby pri vytváraní svojho umeleckého diela.

Účasť atraktívnej blondínky na charitatívnom podujatí zorganizovala spoločnosť Orange RockCorps, ktorá ľuďom poskytuje možnosť získať lístky na koncerty výmenou za štyri hodiny dobrovoľných prác. Lady Gaga odovzdala prítomným dobrovoľníkom veľavravný odkaz, ktorý namaľovala na svoj portrét: "Láska + Umenie + Dobro". Z lásky k umeniu by jej však možno neuškodilo zopár dobrých lekcií vkusného obliekania sa.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu