Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ashton Kutcher: Z hospitalizovanej Mische Barton bude čoskoro závislá supermodelka!

Mischa Barton Zobraziť galériu (7)
Mischa Barton

LOS ANGELES - Herec a producent Ashton Kutcher v piatok potvrdil, že herečka Mischa Barton, ktorú minulý týždeň hospitalizovali na psychiatrické pozorovanie, sa má výborne.

Tvorca seriálu The Beautiful Life dodal, že hviezda bude čoskoro pripravená na nakrúcanie v New Yorku. Kutcher obsadil Barton do roly závislej supermodelky, pilotnú časť seriálu odvysiela Televízia CW 16. septembra. Herečka by mala byť "na pľaci" od 31. júla. Hovorca bývalej hviezdy seriálu O.C. California (2003) Craig Schneider v utorok uviedol, že 23-ročná Barton sa stále lieči, ale jej stav sa zlepšuje.

Polícia odviedla Barton z jej domu pre bližšie neuvedené zdravotné problémy v stredu 15. júla. Zavolala ju samotná herečka, potvrdila pre magazín People April Harding z losangeleskej polície. Podľa jej hovorcu potrebovala počas cesty za lekárom ochranu pred médiami.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu