Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďalší zúfalý pokus: Mischa Barton ukázala prsia... Aspoň, že sú pekné!

Mischa Barton vo filme Assassination of a High School President. Zobraziť galériu (12)
Mischa Barton vo filme Assassination of a High School President.

LOS ANGELES - Americká herečka, ktorú slovenský divák pozná predovšetkým vďaka televíznemu seriálu O.C. Kalifornia, zatiaľ veľkú dieru do hollywoodskeho sveta neurobila. Pod vidinou zaujímavejších filmových ponúk je preto ochotná urobiť hocičo - dokonca sa vyzliecť pred kamerou. Pozrite, aké má Mischa Barton (23) prsia!

Hoci Mischa patrí medzi mimoriadne atraktívne herečky, doteraz sa jej ušli len filmové úlohy v nevýznamných snímkach. Tak ako prirodzenú krásu, jej však nemožno odoprieť ani skutočné herecké odhodlanie - v túžbe po striebornom plátne táto tmavovláska už prekročila prvú hranicu dobrých mravov. Odhalila svoju ženskú pýchu v oblasti hrudníka... a pohľad na jej nahé prsia vôbec nie je na zahodenie!

Mischa sa v Evinom rúchu predviedla vo filme s názvom Assassination of a High School President. Tak ako väčšina jej doterajšej práce, ani táto snímka sa nedostala do kín - po uvedení na Sundance festivale v januári minulého roka bola voľne k dispozícii na internete a nedávno sa objavila v ruskej televízii.

Mladá kráska sa vo filme zhostila roly populárnej študentky katolíckej školy, ktorá sa spojí s reportérom, aby spoločnými silami vyriešili prípad ukradnutých záverečných testov. Keď však už majú svojich podozrivých, na povrch vypláva pravda o obrovskom spriahnutí. Zo známejších tvári sa na pľaci blysol aj Bruce Willis a medzi najdráždivejšie scény patrí horúci kúpeľ. Nahá Mischa sa totiž vo vani nepredvádzala sama...

Ďalší zúfalý pokus: Mischa
Zobraziť galériu (12)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu