Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z anorektičky bacuľka: Zápasí Mischa Barton s jo-jo efektom?!

Mischa Barton Zobraziť galériu (14)
Mischa Barton

LONDÝN - Americká herečka britského pôvodu, ktorá je známa svojou ultraštíhlou figúrou, dramaticky zmenila zovňajšok. Mischa Barton (23) nosí momentálne rovnú ofinu a jej vytŕčajúce lícne kosti sú minulosťou. Pozrite, s akými líčkami sa objavila v spoločnosti!

Hviezda seriálu O.C. California sa s bacuľatou tvárou a malými šteniatkami v náručí predvádzala na odštartovaní letného výpredaja značky Harrods. Návštevníci obchodného domu mladú herečku takmer nespoznali a potichu si šepkali teórie o možných príčinách jej zaguľateného ksichtíku. K slovu sa okrem iného dostala aj myšlienka neslávne známeho jo-jo efektu, ktorý sa zákonite dostaví po nárazovom úbytku na hmotnosti.

Jednoduché rozuzlenie celej podivuhodnej záležitosti preniklo na verejnosť až včera. S postavou krásnej plavovlásky je všetko v najlepšom poriadku a za jej oduté líčka môže nepríjemný zákrok, ktorý absolvovala v zubárskom kresle. Mischa si totiž minulý mesiac nechala vytrhnúť zub múdrosti a krátko nato jej opuchla takmer celá tvár.

Hoci krivky hereckej hviezdy momentálne vyzerajú zdravo a sexi, nebolo to tak vždy - pribrať zopár kíl sa jej totiž podarilo len nedávno. Začiatkom roka Mischa vyzerala ako vychudnutý vešiak na šaty, pretože z pôvodnej konfekčnej veľkosti 40 sa dostala až na (pri jej výške) odstrašujúcu 34-36.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu