Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dara Rolins: Hazard v Las Vegas!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins

LOS ANGELES – Parádne si užíva! Dara Rolins (36) sa na svojej americkej dovolenke bez dcéry Laury a partnera Matěja Homolu (36) poriadne rozšupla. Dokonca aj hazardovala v hriešnom Las Vegas.

Poriadne sa odviazala! Ako sme už pred niekoľkými dňami informovali, Dara Rolins vyrazila na dovolenku do USA bez dcérky a partnera. Odletela len so svojimi kamarátmi. A dozvedeli sme sa, že šantí v nočných kluboch a dokonca si neodpustila hru v jednom z kasín Las Vegas. Našťastie, všetko neprehrala. „Vyhrali sme celých päť dolárov,“ s úsmevom prezradila Dara.

Oveľa viac ako hazard ju však bavia spomínané nočné kluby. „V Hard Rock hoteli majú výborný klub, kde hrala asi päťdesiatročná dídžejka s čírom na hlave,“ rozplývala sa speváčka. Po zábave v Las Vegas zamierila na losangeleskú pláž Venice Beach, ale večer nemienila zaháľať. „Večer ideme do nejakého super klubu, takže bude veselo,“ tešila sa Dara, akoby z nej opäť bola slobodná puberťáčka bez záväzkov. Túto dovolenku si teda jednoznačne vychutnáva.

 

Pozrite si zábery z Darinho pobytu v našej GALÉRII!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu