Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Banášová: So Sajfom si dopraje väčší luxus, ako s milencom Modrovským!

Matej Sajfa Cifra a Adela Banášová. Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra a Adela Banášová.

BRATISLAVA – Dovolenka za dovolenkou! Len čo sa moderátorka Adela Banášová (28) vrátila s Petrom Modrovským (25) z potuliek po Európe, už plánuje blondínka cestu na Bali. Luxusnú destináciu si dopraje s kamarátom Matejom Sajfom Cifrom (30). A milenca nechá doma!

Ako sme vás už informovali, Adela Banášová sa pred pár dňami túlala po Európe so svojím priateľom Petrom Modrovským. Išlo o dobrodružnú cestu, keďže dopredu nič neplánovali. Podľa našich informácií sa vozili po krajinách autom. Topky.sk ďalej zistili, že po návrate sa moderátorka chystá na ďalšiu dovolenku – luxusnejšiu. A dokonca bez Modrovského!

Exotiku na ostrove Bali, ktorý býva označovaný ako Ostrov Bohov, si bude Adela užívať so svojím moderátorským kolegom a kamarátom Sajfom. A práve on vybral túto destináciu. „Už som tam bol so svojou bývalou frajerkou a je tam krásne,“ odôvodnil nám svoj výber. Podľa dovolenkových sprievodcov Bali patrí k najluxusnejším lokalitám a ponúka až štyristo kilometrov bielych pláží, ktoré sú obmývané vodami azúrovo modrého Indického oceánu.

Tento luxus však známa dvojica svojim partnerom nedopraje! Hoci Adela si počas Let’s Dance začala románik s tanečníkom Petrom Modrovským a Sajfa má od nedávna po svojom boku priateľku Veroniku, dovolenka vo štvorici sa nekoná. „Samozrejme, že partnerov necháme doma. Sme kamaráti a máme kamarátske dovolenky,“ razantne nám odpovedal moderátor.

A keďže je Bali od Slovenska dosť vzdialené, Adela so Sajfom si doprajú celé dva týždne pohody v tejto destinácii. „Jeden by bol málo,“ myslí si Matej Cifra. Ktovie, či má taký názor aj jeho a Adelina polovička.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu