Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Barkolová: Na dovolenku autobusom a bez milenca! Trápi ju kríza?!

Erika Barkolová išla na dovolenku autobusom. Zobraziť galériu (8)
Erika Barkolová išla na dovolenku autobusom.

BRATISLAVA- Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (31) sa po hektickom týždni, kedy napriek chorobe celých sedem dní pracovala, vybrala na dovolenku. Topky.sk zistili, že namiesto leteckej dopravy išla autobusom. A dokonca to bude babská jazda. Žeby mala finančnú aj partnerskú krízu?

Známa moderátorka si už užíva na pláži! Topky.sk včera Eriku Barkolovú prichytili s kuframi pri odchode na dovolenku. Nie však na letisku, ale na autobusovej stanici. Že by ju trápila finančná kríza a začala šetriť aj ona? „Erika nejde lietadlom, ale autobusom, lebo to bol last minute a pre ňu jediný možný termín. Nič iné nenašla,“ prezradil nám zdroj blízky plavovláske.

Ako nám ďalej samotná moderátorka povedala, na dovolenku išla bez priateľa. Erika spolu s Radom zhruba pred pol rokom prežívali ťažké partnerské chvíle. Dokonca to vyzeralo na rozchod. Toto obdobie však prekonali a zdalo sa, že je medzi nimi opäť všetko v poriadku. No ako vidno, nemusí to tak byť, keďže svoju lásku nechala doma.

Topky.sk zisťovali, či ich vzťah opäť sužuje partnerská kríza. Odpoveď na otázku sme sa síce nedozvedeli, no zistili sme, s kým bude týchto niekoľko voľných dní tráviť. „Ideme štyri baby. Bude to dámska jazda. Ja s maminou a mojimi dcérami. Priateľ má nejaké povinnosti,“ prezradila Barkolová, ktorá sa chystá iba leňošiť. „Ideme na Francúzsku riviéru a chystám totálny relax, opaľovanie a kúpanie v mori,“ dodala Erika.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu