Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prvé FOTO: Tehotná Belohorcová odhaľuje bruško pri mori!

Zuzana Belohorcová s priateľom Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová s priateľom

KRÉTA - Užívala si rodinnú idylku! Budúca mamička Zuzana Belohorcová (33) si vychutnávala more a slnečné lúče spolu so svojím partnerom Vlastimilom Hájekom (33) na gréckom ostrove Kréta. Bývalá učiteľka sexu na dovolenke odhalila v plavkách zaguľatené bruško.

Na relaxačný pobyt odletela Zuzana v stredu, v nedeľu sa k nej pripojil Vlastimil. Na ostrove im robili spoločnosť aj rodičia. Už dnes sa z Grécka všetci vracajú.

Na Krétu Zuzana neodišla iba kvôli tomu, aby si oddýchla, či chytila bronz, ale aj zo zdravotných dôvodov. Ako sme totiž pred pár dňami informovali, tehotenstvo u nej vyvolalo silnú alergiu. Mala problémy s dýchaním a dokonca kvôli tomu skončila na pohotovosti.

Vlhký morský vzduch jej však padol evidentne vhod. Ako vidno na fotografiách, Zuzana sa usmieva a je šťastná. Dôvod na radosť je aj fakt, že je v približne ôsmom týždni tehotenstva a čaká dieťa s mužom, ktorého miluje. Po zhruba 2,5 ročnom vzťahu s Vlastimilom dokonca plánujú už aj svadbu.


FOTO: Zuzana sa už viditeľne zaguľaťuje.

Prvé FOTO: Tehotná Belohorcová
Zobraziť galériu (4)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu