Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Superstáristka Hatalová v sexi plavkách: Ukázala jaštericu na bruchu!

Natália Hatalová Zobraziť galériu (24)
Natália Hatalová

BRATISLAVA – Sprchovanie na verejnosti! Natália Hatalová (19) a Katarína Štumpfová (23) včera na bratislavskej Magio pláži poriadne namydlili moderátora Ivana Binďa Bindasa. Samozrejme, v plavkách! Čo všetko v nich Natália ukázala?

Včera sa na bratislavskej mestskej pláži prezentovali Natália Hatalová a Katarína Štumpfová istý sprchový gél. Speváčka a tanečnica pri tej príležitosti minuli na moderátora Binďa dve celé fľašky tohto prípravku. A poriadne ho vymydlili. „Mal hebkú pokožku,“ povedala nám potom s úsmevom Katarína.

Na tejto akcii pobehovali dievčatá, samozrejme, v plavkách. A Natália ukázala veselé tetovanie na bruchu. „Nie je to naozajstné tetovanie, ale hena. Vzniklo to zo stávky, ktorú ale nebudem konkretizovať. Bolo to trošku pikantné,“ so smiechom prezradila mladá speváčka. Mierne pikantná bola ale aj Natáliina odpoveď na to, ako sa jej páčili plavky, ktoré dostala od firmy vyrábajúcej sprchovací gél. „Hlavne som rada, že mi nič nevybehlo, nevykuklo,“ povedala bývalá superstaristka s kyprými tvarmi.

 

Sledujte TopkyTV: Natália Hatalová a Katarína Štumpfová o mydlení Binďa a sexi plavkách.





 

Sledujte TopkyTV: Takto to vo štvrtok vyzeralo na Magio pláži.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu