Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Rolins v tesných šatách: Pre krásu všetko! Aj ďalšiu plastiku!

„Medová“  Dara Rolins. Zobraziť galériu (10)
„Medová“ Dara Rolins.

BRATISLAVA/PRAHA – Medová Dara! Také bolo zadanie pri fotení reklamných záberov pre projekt Česko Slovenská SuperStar. A Dara Rolins (36) vyzerala naozaj sexi! Ako sa počas toho cítila samotná speváčka? A ako vníma klebety o podstúpení ďalšej plastiky pŕs?

Ako inak než sexi môže vyzerať Dara Rolins v spotoch vytvorených v rámci Česko Slovenskej SuperStar?! Vizážista Alex z nej vytvoril doslova zlatú divu. „Mal za úlohu urobiť zo mňa „medovú“ Daru. Šaty mi boli trochu tesné, ale čo by žena neurobila pre krásu,“ prezradila nám Dara.

Topky.sk majú k dispozícii zábery, ktoré vznikli v zákulisí. Na jednom z nich Dara pózuje naklonená dopredu, aby vynikli jej prednosti. My sme sa jej preto spýtali, či naozaj podstúpila novú plastiku, ako sa písalo v českých médiách. „Usmievam sa pri tejto informácii a tlieskam podprsenke push-up. O plastike paradoxne naozaj uvažujem, ale ešte som ju nepodstúpila,“ tvrdí mama ročnej Laury.

Napriek tomu jej dekolt teraz vyzerá oveľa ešte lepšie, ako bezprostredne po prvej plastike. V čom je teda to tajomstvo? „Preboha, nie som žiaden nováčik a viem, čo treba robiť, keď je potrebné nahnať prsia do výstrihu,“ so smiechom nám odpovedala Dara. „Pamätáte si, čo s plochým hrudníkom Julie Roberts vo filme Erin Brockovich urobila slávna „pušapka“?! Ja teda áno...“ dodala speváčka s tým, že predsa ani herečky nepodstupujú kvôli každému filmu plastické operácie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu