Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Divoká lesbická šou: Nahá Miss Anglicka spútaná kamoškou!

Danielle Lloyd Zobraziť galériu (4)
Danielle Lloyd

LONDÝN - Opäť sa pred objektívom odviazala! Kontroverzná britská modelka s titulom krásy sa síce v Evinom rúchu objavuje v médiách pomerne často, no tentoraz si prizvala aj odvážnu spoločnosť - nahá Danielle Lloyd (25) to v horúcich pózach roztočila so ženou!

Najkrajšie dievča Anglicka sa tento krát vyzlieklo počas šťavnatého fotenia pre dámsky týždenník Nuts. Na jednom z obrázkov Danielle zbavená šiat leží so žiadostivým pohľadom, zatiaľ čo sa nad ňou s rozkročenými nohami skláňa neznáma slečna. Tej namiesto hlavy vidno "len" obnažené prsia aj s bradavkami. V rukách drží čierny saténový opasok, ktorým sa chystá zviazať svoju submisívnu partnerku. Vzrušujúca scéna sa odohráva na dobovej pohovke v bledých odtieňoch - tá však vyzerá tak gýčovo, že by nad ňou pravdepodobne neohrnula nos ani Norika Mojsejová.

Bývalá Miss Anglicka si vyskúšala aj sólo záber, na ktorom jej lezbická kamoška robí naolejovanú kulisu v pozadí. Danielle si zapózovala v čiernych samodržiacich pančuškách, pričom sa dotýka prsníka. Isté je, že v tomto chúlostivom okamihu by jej chcel čítať myšlienky nemalý počet mužov.

Na otázku, s ktorou dámou by chcela takéto sexi fotenie ešte raz zrealizovať, obdarená modelka bez rozmýšľania odvetila: "Megan Fox z filmu Transformers. Je absolútne nádherná! Má úžasné telo a myslím, že si to takisto uvedomuje, čo ju podľa môjho názoru robí ešte viac sexi." My by sme proti tejto pikantnej kombinácii rozhodne nenamietali... :-)

Divoká lesbická šou: Nahá
Zobraziť galériu (4)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu