Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Po Mojsejovej hrozí väzenie aj Dzuríkovej!

Gabriela „Pipina“ Dzuríková Zobraziť galériu (4)
Gabriela „Pipina“ Dzuríková

BRATISLAVA – Ešte stále nie je isté, či pôjde košická podnikateľka Nora Mojsejová (50) kvôli údajným finančným podvodom nadobro za mreže. Herečka Gabriela Dzuríková (36), známa ako Pipina z Mafstory, to má však už teraz vo väzení viac než isté!

Bude pykať v base! Hviezda jojkárskeho sitkomu Mafstory, Gabriela Dzuríková, si od konca júla posedí v chládku. Do cely vstúpi ako chladnokrvný zločinec. Presne takúto postavu stvárni v novom seriáli TV JOJ z prostredia ženskej väznice.

Ten sa pod názvom Odsúdené síce objaví vo vysielaní až na jeseň, no jeho prvá klapka padne už zajtra. Dzuríkovú, na rozdiel od iných seriálových rolí, diváci uvidia ako zápornú postavu. A z nej budú mať ostatné väzenkyne evidentne strach, keďže nôž bude mať neustále poruke.

Ako sme sa v súvislosti s herečkinou novou rolou dozvedeli, zhrabne za ňu slušný balík peňazí. Podľa zistení topiek zarobí vďaka novej práci za jeden deň nakrúcania viac ako 330 eur. To je prepočte na starú menu približne desaťtisíc korún. Na kráľovskú peňažnú odmenu sme sa opýtali aj na Kolibe. „K výške honorárov sa televízia vyjadrovať nebude,“ vykrúcala sa hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová.

AKO SA STAVIA JOJKÁRSKA VÄZNICA?

Šesťdesiat majstrov, desať maliarov a traja architekti sa už takmer mesiac podieľajú na stavbe ateliérov k seriálu Odsúdené. Tím pracuje aj počas víkendov, stavebný ruch je na Kolibe počuť od siedmej ráno až do siedmej, niekedy až deviatej hodiny večer. V týchto dňoch sa s prácou finišuje, aby sa mohlo čo najskôr začať s nakrúcaním.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu