Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pipina sa rozohnila: Bozkávala, čo sa dá!

Gabika Dzúriková sa v mužskej spoločnosti cítila ako ryba vo vode. Zobraziť galériu (10)
Gabika Dzúriková sa v mužskej spoločnosti cítila ako ryba vo vode.

BRATISLAVA - Chlapi sa museli mať pred ňou na pozore! "Mafiánska" manželka Gabika Dzuriková sa na nedávnej párty usporiadanej pri príležitosti jubilejného 100. dielu MAFstory poriadne rozohnila.

Televízni mafiáni pred pár dňami urobili vo svojom dome poriadnu párty. Dôvodom bolo jubilejné sté pokračovanie úspešného jojkárskeho seriálu MAFstory. Nechýbalo takmer celé "podsvetie". Ali Krasňanský (Peter Sklár), doktor Béla (Martin Vanek), účtovník Milanko (Igor Adamec), Prco (Ivan Macho) a Pipina Molnárová-Krasňanská (Gabika Dzuriková). Jediný, kto neprišiel, bol Banán alias Peter Batthyány. Ten sa ospravedlnil kvôli iným pracovným povinnostiam.

Smútok z jeho neprítomnosti sa však neprejavil na nálade ostatných členov. Najmä Pipina sa zabávala najviac spomedzi všetkých. Prítomných chlapov bozkávala hlava-nehlava ešte predtým, než sa vôbec sfúkla slávnostná torta upečená pri príležitosti stého pokračovania. Pred jej mokrými prejavmi náklonnosti neunikol ani riaditeľ televízie Joj Richard Flimel.

Pozrite si fotografie zo žúru! Nájdete ich v našej GALÉRII!


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu