Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mafiáni na Zlatých pieskoch: Pipinu šokoval Batman na záchode!

Zobraziť galériu (18)
"Mafiáni" Gabika Dzuríková a Peter Sklár.

BRATISLAVA - BRATISLAVA – Rozruch na pláži! „Mafiánske“ trio v zložení Peter Sklár, Gabika Dzuríková a Peter Batthyány sa v piatok objavilo na bratislavských Zlatých pieskoch. A patrične na svoju prítomnosť upozornilo. Televízni mafiáni však neboli jediní, ktorí krátko pred víkendom pútali pri známom jazere pozornosť.

Hlavní hrdinovia jojkárskeho seriálu MAFstory dorazili na Zlaté piesky vo veľkom a hlasnom štýle. Pohľady kúpajúcich sa návštevníkov nepriťahovali iba gigantickou limuzínou, ktorá ich doviezla, ale aj hlučným správaním. Ihneď ich bola doslova plná pláž a dokonca pod „hrozbou“ použitia zbraní vyhodili zopár ľudí z ležadiel.

Na obranu hercov však treba podotknúť, že to bolo v rámci dohodnutého scenáru. Hlavným dôvodom ich prítomnosti boli pracovné povinnosti. Prišli totiž pokrstiť vodnolyžiarsky wakeboardový vlek, ktorý poskytuje milovníkom adrenalínových športov lyžovanie či snoubordovanie aj počas horúcich mesiacov. „Keďže som vášnivý lyžiar, toto je príjemná alternatíva týchto športov aj v lete,“ pochvaľoval si Peter Sklár alias Alinko, ktorý sa spolu s Banánom a Pipinou pri „krstnej“ príležitosti zhostil aj porotcovských povinností.

Na Zlatých pieskoch sa totiž v piatok konala súťaž bláznivých wakeboardových plavidiel. A všetci traja „mafiáni“ mali za úlohu vybrať spolu s prítomnými návštevníkmi spomedzi všetkých adeptov na zisk titulu toho najlepšieho. Rozhodovanie však bolo ťažké, pretože konkurencia bola silná. „Titanic“ na jazere, sánky, džokej s plyšovým koňom či Batman na záchode. To všetko boli plavidlá, ktoré súťažili. A práve posledný spomínaný komiksový hrdina zaujal Pipinu. „U mňa absolútne viedol. Aj keď zo začiatku trikrát padol do vody. Vidieť brázdiť Batmana na Zlatých pieskoch na toalete je niečo neuveriteľné,“ hovorila prekvapená herečka Gabika Dzúriková. Prvú cenu však nakoniec získal súťažiaci, ktorý ako vodný prostriedok použil sánky.

Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

 

VIDEO: "Mafiáni" na Zlatých pieskoch spôsobili rozruch, hodnotili súťažiacich na bláznivých plavidlách a prezradili, aké adrenalínovú zábavu majú radi.

 

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu