Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šokovaná Czoborová: Vypálený podnik jej milenca! Vyhrážky mafie?

Zora Czoborová s Borisom Baligom Zobraziť galériu (11)
Zora Czoborová s Borisom Baligom (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Šľahali obrovské plamene a bol problém ich uhasiť! Priateľ Zory Czoborovej (42), Boris Baliga (30), musí riešiť poriadne komplikovanú situáciu. Reštaurácia v bratislavskej časti Devín, ktorú mal v nájme, zhorela do tla. A ako sa zdá, nešlo o náhodu.

V noci z pondelka na utorok bolo v Devíne poriadne horúco! Nemalo to však na svedomí letné počasie, ale horiaca reštaurácia, ktorú mal v nájme priateľ Zory Czoborovej Boris. „Začalo horieť okolo jednej v noci. Trvalo to až do rána. Bolo problém oheň uhasiť. Šľahali strašné plamene. Občania, čo tu žijú už dlhšie, tvrdili, že niečo také ešte nevideli,“ povedal pre televíziu Markíza partner bývalej fitnesky.

V súvislosti s touto nepríjemnou situáciou je zaujímavé, že s najväčšou pravdepodobnosťou bol požiar spôsobený úmyselne. Zavinenie elektrickým prúdom neprichádza do úvahy, pretože elektrina bola v podniku vypojená kvôli záplavám. Tie spôsobovala neďaleká rieka Morava, ktorá sa v tých miestach vlieva do Dunaja.

Nie je preto vylúčené, že založením požiaru mohlo ísť o istý druh zastrašovania. Žeby v tom malo prsty podsvetie?„Nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ povedala topkám o celej situácii Czoborová. My sme však ďalej chceli vedieť, či sa o seba nebojí. „Nie, nemám strach. Mňa sa to netýka,“ uzavrela našu komunikáciu podnikateľka. Momentálne je celý prípad v štádiu policajného vyšetrovania.


VIDEO: Reštaurácia zhorela do tla.

 
 
 
Foto: Vyhorená reštaurácia, ktorú mal v nájme priateľ Zory Czoborovej.

Šokovaná Czoborová: Vypálený podnik
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Topky.sk)

Foto: Toto je jeden z posledných záberov reštaurácie, ktorý vznikol minulý týždeň.

Šokovaná Czoborová: Vypálený podnik
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Topky.sk)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu