Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Peter Marcin: Urážky pre Czoborovú!

Zora Coborová, Peter Marcin Zobraziť galériu (5)
Zora Coborová, Peter Marcin

BRATISLAVA – Nekrotí sa! Moderátor Peter Marcin sa snaží vo svojej estévečkarskej relácii Chodili sme spolu zabávať divákov za každú cenu. Najnovšie si to odniesla Zora Czoborová (42), ktorá tancovala u konkurenčnej Markízy v projekte Let’s Dance 3.

Peter Marcin je moderátor, ktorý na seba niekedy strháva viac pozornosti, než majú jeho hostia. Vyzerá to, že zabávačstvo má proste v krvi a nudné moderovanie nie je pre neho. Doplatila na to ale bývalá fitneska Zora Czoborová.

Tá totiž chodila do školy s Jožom Pročkom, ktorý sa ocitol v Marcinovej relácii ako hosť. „Ona bola milá, dobrá, skromná...,“ ospevoval Pročko svoju spolužiačku z vysokej školy. No kým rozmýšľal nad ďalším pekným prívlastkom, slovo mu zobral Peter Marcin. „Si si istý, že hovoríš o Czoborovej?“ povedal s veľkým smiechom.

Našťastie, Zora Czoborová má tiež zmysel pre humor. „Ja som stále milá a skromná. Myslím, že pán Marcin to povedal v rámci srandy,“ povedala nám bývalá fitneska, keď sme ju s Marcinovým výrokom oboznámili.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu