Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Czoborová: Záhadné zranenia! Iba nám útočí na city?

Zora Czoborová Zobraziť galériu (12)
Zora Czoborová

BRATISLAVA – Iba náhody? Bývalá športovkyňa Zora Czoborová (42) sa zranila v každej súťažnej šou, ktorej sa doteraz zúčastnila. Naozaj je taká nešikovná? Alebo je to perfektne premyslený plán, ako zaútočiť na emócie diváka a dopracovať sa k víťazstvu?

Záhadné zhody okolností! Bývalá fitneska Zora už účinkovala vo viacerých televíznych šou. Czoborovej pôsobenie v nich má jeden spoločný znak: zranenie. Vo Hviezdach na ľade to boli problémy s ramenom, v Celebrity Campe oškretý nos a v Let’s Dance výron, ktorý si privodila počas generálky druhého kola.

Zaujímavé je, že aj napriek nepriaznivým prognózam Zora o týždeň znovu stála na parkete a dokonca suverénne zvíťazila v hodnoteniach poroty. Rovnako víťazne pre ňu dopadlo štvrté kolo – passo doble. Bolo teda jej zranenie naozaj také vážne? „Stále to bolí a chodím na rehabilitácie. Len to už nie je opuchnuté,“ povedala nám v nedeľu Czoborová.

Podľa porotcovských známok by Zora celkom pokojne mohla v súťaži aj zvíťaziť. A zrejme aj diváci jej posielajú dostatok hlasov, keďže sa zatiaľ nedostala do zóny ohrozenia. Lenže aj samotná exfitneska pred začiatkom šou priznala, že u ľudí nie je príliš obľúbená. A preto sa objavili obvinenia, že si pre divákov vymyslela príbeh o zranení, aby v nich vzbudila sympatie a ľútosť.

„Ja nikdy nehrám so žiadnymi emóciami. Nie som človek, ktorý by musel takýmto spôsobom vyhrávať a dokazovať si niečo,“ odmieta túto myšlienku Czoborová. Podľa nej zranenia v Let’s Dance aj vo Hviezdach na ľade súviseli jedine s náročnými choreografiami, ktoré so svojimi partnermi poctivo nacvičovala. V „ľadovej šou“ nakoniec skončila na druhom mieste. Uvidíme, ako dopadne v Let’s Dance 3.

Sledujte TopkyTV: Zora Czoborová o svojich zraneniach.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu