Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozhorčení Zora a Erik: Porota nebola objektívna!

Zora Czoborová a Erik Ňarjaš Zobraziť galériu (12)
Zora Czoborová a Erik Ňarjaš (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Porota nehodnotila správne! O tom sú presvedčení Zora Czoborová (42) a Erik Ňarjaš (24), ktorí museli v nedeľu definitívne opustiť tanečnú šou Let´s Dance 3.

Favorizovaná dvojica na zisk titulu "Kráľovná a Kráľ tanečného parketu" - Zora Czoborová a Erik Ňarjaš nečakane vypadla z tanečnej šou. Hoci sa obaja snažili mať svoje pocity a emócie po skončení relácie pod kontrolou, predsa len pre topky.sk prezradili, že cítia menšiu krivdu.

„Čo mám na to povedať? Vyšlo to tak, ako to vyšlo. Nehovorím, že nám to nie je ľúto,“ priznala na začiatku nášho rozhovoru opatrne Zora. Jej tanečný partner Erik Ňarjaš však otvorene povedal na adresu odborníkov to, čo si myslí o ich verdikte. „Strašne ma mrzí hodnotenie poroty, lebo si myslím, že nebolo objektívne. Prepáčte, že to tak poviem, ale nemyslím si, že hodnotili správne. Nielen, čo sa týka nás, ale aj ostatných.“

Tieto slová nenechali chladnú ani známu športovkyňu a tiež priznala, čo si myslí. „Samozrejme, že vidíme, že niektoré páry si zaslúžia inú známku, že sa niektorým pomôže, ale záleží na tom, ako sa rozhodne porota,“ dodala sklamaná Czoborová, ktorá nedoplatila iba na nevydarenú sambu, ale aj rozhodnutie poroty. Tá sa jednohlasne priklonila k Filipovi Tůmovi a jeho tanečnej partnerke Ivane Surovcovej, ktorých uvidíme tancovať aj budúcu nedeľu.

Sledujte TOPKY TV: Czoborová o vypadnutí, šatách, zranení i budúcnosti.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu