Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šialená sexi šou Lady Gaga: Prsia v plameňoch!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga

TORONTO - Táto speváčka rozhodne vie, ako zaujať divákov. Každé jej predstavenie je o chlp originálnejšie a šialenejšie. Posledne sa Lady Gaga kvôli svojmu imidžu rozhodla vsadiť do hry vlastné poprsie.

Kontroverzná blondínka sa na kanadskej akcii Much Music Video Awards opäť vyfarbila. Nadšenému publiku predviedla nielen obľúbené hity Love Game a Poker Face, svoje vystúpenie zavŕšila aj dramatickým finále.

Tesne pred dospievaním druhej pesničky jej nenápadne nasadili špeciálne skonštruované zariadenie, vďaka ktorému speváčke šľahali plamene priamo z miesta jej poprsia.

Lady Gaga sa nedávno priznala, že si radšej nechce predstaviť svoj život v 70tych rokoch: „Pokiaľ by som sa reinkarnovala naspäť do sedemdesiatych rokov, nie som si istá, či by sa mi podarilo stať sa popovou hviezdou. Bola by som zrejme na drogách a chodila na Beatles.“

Napriek týmto rečiam o sebe tvrdí, že nežije rušným nočným životom. „Nie som dievča na chodenie na party. V skutočnosti strávim každú voľnú minútu v štúdiu pri písaní nových pesničiek.“ Vzrušenie svojmu divokému temperamentu teda dopraje jedine na javisku. Nečudo, že taká šou potom stojí za to.

Šialená sexi šou Lady
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu