Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Lady Gaga to vie roztočiť – v mikrosukni odhalila viac než dosť!

Lady Gaga Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Nová hviezda popovej scény Lady Gaga (20) našla odvahu predviesť jednu z najkratších sukní Hollywoodu. V kontroverznom kostýmčeku sa vyfarbila v plnej kráse na akcii The View.

Mladá blondínka až nápadne pripomínajúca Christinu Aquileru sa dostala na vrchol rebríčka vďaka singlu Just Dance. Od tohto momentu sa snaží upútať médiá a divákov rôznymi odvážnymi oblekmi a škandalóznymi prehláseniami. Treba povedať, že celkom úspešne. Len nedávno dala celému svetu jasne najavo, že usadiť sa tak skoro neplánuje: „Chcem robiť hudbu a spávať s náhodnými ľuďmi.“

S rastúcou slávou prejavil o vychádzajúcu hviezdu záujem aj pánsky magazín Playboy. Očakávania fanúšikov však naplnené neboli. Lady Gaga totiž túto ponuku okamžite odmietla: „Kebyže som nejaká vychytená modelka, bola by som ponukou určite nadšená. Mne ide však len o hudbu.“

Čiastočné obnažovanie jej však problémy nerobí. Svoju najznámejšiu pesničku neváha odspievať v miniatúrnych bielych šatách, ktorých kratučká suknička siaha sotva pod pás. Imidž celebrity vystupujúcej pod menom Lady Gaga teda opäť nesklamal.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu