Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nechutný úpadok: Rocková legenda ako bezdomovec - smrká do trávy!

Ronnie Wood Zobraziť galériu (3)
Ronnie Wood

LONDÝN - S vekom stráca úsudok! Čím je fenomenálny hudobník Ronnie Wood (62) starší, tým väčších trapasov sa dopúšťa. Keď je presvedčený, že sa nikto nepozerá, hygiena ide bokom - sopeľ chrlí na všetky strany... Samozrejme, bez vreckovky!

Člen legendárnej kapely The Rolling Stones svoj imidž rockera nezaprie už na prvý pohľad. Úzke nohavice, kožená bunda, hustá hriva, strhaná tvár a cigarety v ruke - to všetko udrie človeku do očí, keď Ronnieho stretne aj na obyčajnej prechádzke so psom. Venčenie domáceho miláčika vo večne sychravom Londýne však so sebou často prináša otravnú potrebu vysmrkať sa. S tou si slávny gitarista zvykne poradiť síce veľmi jednoducho, no hlboko pod úroveň slušného správania. Tečúci sopeľ z nosa totiž nevysmrká do hygienickej vreckovky, ale rovno do trávy.

Ronnie je v umeleckom svete známy nielen ako vynikajúci hudobník, ale aj ako veľmi schopný maliar. Preslávili ho vysoko oceňované obrazy jeho vráskavých kolegov z kapely, ktorých namaľoval počas turné. Pošuškáva sa, že objektom jeho maliarskej vášne je momentálne mladučká ruská modelka Ekaterina Ivanova. Táto kráska má len sladkých 18 rokov, v minulosti sa živila ako čašníčka v koktejlovom bare a s umelcom (ktorý by jej mohol byť dedo) sa schádza od roku 2008.

Talentovaný maliar, ktorého diela sa predávajú od šesťsto do tritisíc libier, má o svoju frajerku záujem len v Evinom rúchu. Predstava, že Ekaterina bude pózovať nahá, sa však vonkoncom nepáči jej matke. Tá by totiž z tejto ponuky najradšej urobila aspoň dobrý biznis: "Ronnie mi povedal, že chce urobiť len jej portréty. Pózovanie bez šiat je však niečo úplne iné. Vraj by za jeden deň pózovania zaplatil 300 libier. To je veľmi malá suma."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu