Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Odstrašujúce: Mel B zo Spice Girls sa zmenila na chlapa so silikónmi!

Mel B Zobraziť galériu (8)
Mel B

LAS VEGAS - Bývalá členka populárnej dievčenskej skupiny prešla ďalšou drastickou premenou a svoju posadnutosť vyšportovanou figúrou posunula na celkom novú úroveň. Mel B (33) však momentálne so sexi telom už nemá nič spoločné a rúti sa rovno do hrobu!

Čokoládová hviezda po prvýkrát šokovala približne pred mesiacom, keď sa objavili čerstvé zábery jej vylepšenej figúry. Mel B sa vtedy pretŕčala pri bazéne v bikinách a vystavovala na obdiv svoje vyrysované svalstvo, ktoré nadobudla vďaka vlastnému tréningovému programu Totally Fit. V nedeľu však táto šialená fitneska pripomínala nežnejšie pohlavie už len vďaka silikónom vytŕčajúcim z celkom plochého trupu.

Melanie B v závere víkendu pútala pozornosť na párty pri bazéne s príznačným názvom Hot Bodies (Sexi telá). Vychudnutá ako nikdy predtým sa v bielych trojuholníkových bikinách prechádzala medzi hosťami a so širokým úsmevom im rozdávala autogramy. Mohutné "tehličky" na bruchu a nulový podiel tuku sa v to popoludnie stali predmetom závisti nejedného profesionálneho bodybuildera aj z radov mužského pokolenia.

Posadnutá mamička sa v minulosti venovala predvádzaniu spodnej bielizne. Popredného výrobcu dámskych nohavičiek značky Ultimo totiž priťahovala jej popôrodná postava, ktorou sa pýšila po narodení dcérky Angel. Písal sa rok 2007 a zástupkyňa Ultima, Michella Mone, vtedy na jej adresu povedala: "Mel B má dokonalé tvary, skvelé krivky, prsia, zadoček - všetky atribúty sexi a zdravej ženy." Dnes sa tá istá kráska trápi extrémnymi diétami a celé dni drie zavretá v posilňovni. Či jej vynaložené úsilie prinieslo želané ovocie, vie však najlepšie posúdiť snáď iba ona sama.

Odstrašujúce: Mel B zo
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu