Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zuzana Fialová miluje hady! Dokonca na nohách!

Zuzana FIalová a jej „hadie“ topánky. Zobraziť galériu (7)
Zuzana FIalová a jej „hadie“ topánky.

BRATISLAVA – Zuzana Fialová (35) zrejme nepociťuje žiaden odpor k plazom. Už viackrát sa totiž v Let’s Dance 3 objavila v topánkach z hadej kože. Na svoj vzťah k týmto živočíchom nám herečka odpovedala s humorom sebe vlastným.

Každý týždeň je z nej iná žena! V nedeľnom vysielaní sa Zuzana Fialová objavuje vždy v krásnych šatách – a zakaždým, samozrejme, v iných. Pri topánkach to však už neplatí. Topky.sk si všimli, že až v štyroch kolách ukázala tie isté. K leopardím aj k čiernym šatám, k žltým minišatám aj k zelenej dlhej róbe mala Zuzana obuté rovnaké topánky z hadej kože.

„Áno, sú to moje obľúbené, lebo sú už rozchodené a netlačia ma,“ povedala nám herečka. My sme však boli zvedaví aj na jej vzťah k plazom a dostali sme veľmi zaujímavú a vtipnú odpoveď. „Ťažko sa obúvajú, keď sú živé,“ zahlásila s humorom sebe vlastným Fialová. Neskôr sme sa však dozvedeli, prečo herečka a moderátorka nepociťuje k hadom odpor tak, ako väčšina žien. „Ešte som žiadneho nestretla, zatiaľ,“ prezradila Zuzana.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu