Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zvodná Fialová: Čipka, sieťované pančuchy a luxusný šperk!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Fialová

BRATISLAVA – Odhaľuje sa! Zuzana Fialová (34) nemá problém ukázať čo-to zo svojho tela. Dokázala to aj vo štvrtom kole Let’s Dance. Pri sedení jej totiž extravagantné šaty odkrývali celé nohy.

Čipka a sieťované pančuchy! Tak to boli „devízy“ Zuzany Fialovej počas nedeľného vysielania Let’s Dance. Navyše, jej šaty mali zaujímavo riešený „otvor“, vďaka ktorému sa Zuzane pri sedení v zákulisí šaty úplne nadvihli a vystavili tak na obdiv jej celé nohy. „Veď ich mám pekné, nie?“ reagovala Zuzana na našu otázku, ako sa takáto odhalená cítila. „Je to tanečná súťaž a všetci sú tam s odhalenými nohami,“ dodala.

No Zuzanine nohy boli v nedeľu suverénne najkrajšie! Topky.sk si totiž všimli, že v čipkovanom otvore šiat sa čosi leskne priamo na Zuzaninom stehne. „To bola luxusná brošňa. Darček,“ prezradila nám Zuzana. Nedostala ju však od partnera Petra Matulika ani  od žiadneho tajného ctiteľa, ale od kamarátky Liany Weissovej. Zuzana má jednoducho šťastie – aj ženy vedia oceniť krásu jej nôh a ešte ich aj prizdobiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu