Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová rosnička Gidová: Chce sa podobať na Rakovskú?

Dominika Gidová vs. Barbora Rakovská Zobraziť galériu (4)
Dominika Gidová vs. Barbora Rakovská

BRATISLAVA – Má jej flek a teraz sa na ňu začína aj podobať! Nová markizácka tvár Počasia Dominika Gidová (23), ktorá nastúpila na miesto Barbory Rakovskej (22), nedávno zmenila farbu vlasov. Z brunetky sa opäť stáva blondína. Chce z nej Markíza spraviť Barboru?!

Po tom, čo plavovláska Barbora Rakovská prijala ponuku moderovať veľkolepú šou Slovensko má talent, sa po nej uvoľnilo miesto rosničky. A tak televízia na flek „hlásateľky“ Počasia vybrala mladú Dominiku Gidovú - brunetku. Pri tejto farbe však pred kamerami nezostala dlho. Po krátkej dobe totiž z hnedej zrazu presedlala na svetlejšiu. A tak sa natíska otázka, či z nej televízia nechce urobiť „kópiu“ Rakovskej.

Topky.sk sa preto Dominiky spýtali, čí to bol nápad. „Bol to môj nápad. Chcela som sa vrátiť k svojej pôvodnej farbe. Ja som bola celý život blondína,“ tvrdila nám mladá rosnička, ktorá sa vraj na Rakovskú nechce podobať. „Myslím si, že sme odlišné typy,“ povedala Gidová. Brunetkou vraj bola zhruba dva roky. „Prefarbiť som sa dala vtedy kvôli priateľovi, lebo jemu sa hnedá farba viac páčila,“ dodala čerstvá plavovláska, ktorá sa pár dní po našom rozhovore nechala výrazne ostrihať.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu