Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácka rosnička sa vydala: Svadba po krátkej známosti!

Z Dominiky Gidovej je už vydatá pani. Za manžela si vzala svojho priateľa Miloša Kvasnicu. Zobraziť galériu (7)
Z Dominiky Gidovej je už vydatá pani. Za manžela si vzala svojho priateľa Miloša Kvasnicu.

BRATISLAVA – Láska ako hrom! Bývalá markizácka rosnička Dominika Gidová (27) urobila pred pár dňami zásadný krok vo svojom živote. Exmoderátorka Počasia sa vydala za priateľa Miloša (28), s ktorým randila relatívne krátku dobu. Ako prebiehal deň D známej televíznej tváre? Chce sa po čase vrátiť na obraz? Dnes už čerstvá pani Kvasnicová pre topky.sk prezradila svoje plány do budúcnosti.

Dominika Gidová sa pred necelým rokom stiahla z televízneho prostredia do úzadia. S kariérou rosničky si dala na istý čas pokoj, venovala sa najmä svojmu súkromiu. Za necelých dvanásť mesiacov od ukončenia pôsobenia v Markíze sa toho v jej živote udialo viac než dosť. No tá najzásadnejšia zmena sa uskutočnila len nedávno - presne 15. septembra. Práve vtedy povedala áno svojmu partnerovi a zároveň podnikateľovi Milošovi Kvasnicovi. 

Ako nám blondínka prezradila, uzavretiu manželstva v ich prípade nepredchádzali dlhé roky randenia. „Nie sme spolu síce dlho, ale od začiatku nášho vzťahu sme vedeli, že patríme k sebe a chceme byť spolu navždy,“ povedala pre topky.sk Dominika. Romantické zásnuby zamilovaného páriku sa konali na jar tohto roka. „O ruku ma požiadal krásne. Bolo to v prímorskom letovisku na pláži pri večernej prechádzke,“ prezradila bývalá rosnička.

Dominika dlho neváhala a so snúbencom sa pomerne rýchlo pripravili na svoj veľký deň. Ten dopadol aj napriek zhonu podľa ich predstáv. „Svadba bola presne taká, akú sme si ju vysnívali. Mali sme pozvaných 120 hostí a sme veľmi radi, že sa všetci výborne bavili,“ poznamenala s úsmevom čerstvá pani Kvasnicová, ktorá sa vydávala na Zemplínskej Šírave. „Sobáš bol v kostole a zvyky sme mali zmiešané zemplínsko-myjavské, aby to bolo pre všetkých niečo nové a zaujímavé,“ prezradila blondínka.

V súvislosti s rýchlou svadbou sa vynárajú špekulácie, či náhodou nie je bývalá markizáčka v požehnanom stave. „Po rodinke veľmi túžime, preto by sme ju chceli rozšíriť v čo najbližšom čase,“ netajila svoje plány Dominika, ktorá sa plánuje vrátiť na televíznu obrazovku. V blízkej dobe si však spoločne so svojím manželom užijú svadobnú cestu v jednej z exotických destinácií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu