Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Konfliktný vyhadzov z Markízy: Rosnička Gidová dostala padáka!

Rosnička Dominika Gidová Zobraziť galériu (4)
Rosnička Dominika Gidová

BRATISLAVA - Najskôr konflikt, potom vyhadzov! Zistili sme, že sympatická moderátorka počasia Dominika Gidová (26) dostala od televízie Markíza padáka. Blondínka skončila v Záhorskej Bystrici zo dňa na deň. A to po viac ako 2,5 roku vzájomnej spolupráce. Jej odchod je zahalený rúškom tajomstva, samotná rosnička ho nechce komentovať.

Blondínka Dominika Gidová, ktorá divákom pravidelne prinášala informácie o počasí, sa už zrejme tak skoro na televíznej obrazovke Markízy neobjaví. Podľa našich informácií dostala koncom septembra nečakanú výpoveď.

„V Markíze skončila. Vznikol tam medzi obomi stranami nejaký konflikt, pretože dobrovoľne neodišla. Nik o tom nič nevie. Je to zahalené tajomstvom, tvrdil náš zdroj zo Záhorskej Bystrice.

Topky.sk preto oslovili hovorkyňu televízie Markíza. Tá naše informácie potvrdila. „S Dominikou Gidovou sme sa dohodli na  ukončení externej spolupráce. V súčasnosti za ňu nehľadáme náhradu,povedala Oľga Dúbravská, ktorá sa však k údajnému konfliktu nijako nevyjadrila.

Rovnako tak sme sa skontaktovali aj so samotnou moderátorkou. Tá sa tiež k svojmu nečakanému vyhadzovu z televízie vyjadrovala veľmi opatrne. „Prepáčte, ale môj odchod z Počasia nebudem zatiaľ komentovať,“ napísala nám stručne Gidová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu