Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Radostné tajomstvo bývalej markizáčky: Bude mamičkou!

Dominika Kvasnicová sa raduje z rastúceho bruška. Už čoskoro u nej bude mamička. Zobraziť galériu (11)
Dominika Kvasnicová sa raduje z rastúceho bruška. Už čoskoro u nej bude mamička.

MYJAVA – V radostnom očakávaní! Bývalá markizácka rosnička Dominika Kvasnicová (27), ktorú diváci poznajú ešte pod priezviskom Gidová, sa vytratila z televíznych obrazoviek zhruba pred pätnástimi mesiacmi. V priebehu roka došlo v jej súkromí k viacerým výrazným zmenám. Exmoderátorka Počasia sa vydala a svojmu manželovi Milošovi už čoskoro porodí ich prvého spoločného potomka. Čo všetko nám blondínka o svojom tehotenstve prezradila?

Žiari šťastím! Ešte donedávna patrila Dominika Kvasnicová k obľúbeným markizáckym rosničkám. Koncom roka 2011 sa však z televíznych obrazoviek vytratila a naplno sa začala venovať svojmu súkromiu. Ako sme vás už na topkách informovali, v lete minulého roka sa vydala za svojho priateľa Miloša. A najnovšie má opäť veľký dôvod na radosť. Už čoskoro z nej totiž bude mamička.

„Som tesne pred pôrodom. Čakáme už každým dňom, kedy to príde,“ povedala pre topky.sk Dominika, keď sme ju oslovili. „Plánovali sme to, takže je to pre nás veľká radosť,“ dodala blondínka, ktorá nosí pod srdcom dievčatko. Ako tiež prezradila, spoločne s manželom Milošom by jej radi dali meno Sofia.

Hoci tehotenstvo býva pre ženy pomerne náročným obdobím, najmä na začiatku, nie je to Dominikin prípad. „Bruško mi veľmi nerástlo, až teraz sa mi zaguľatilo. O mojom tehotenstve vedeli najmä najbližší a priatelia,“ prezradila nám budúca mamička, ktorá príliš veľa kíl nepribrala. „Nemala som ani nejaké výrazné chute alebo niečo podobné. Len sa mi ťažko spalo,“ uzavrela bývalá markizáčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu