Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pročkov návrat pred kamery: Nadávky a sekírovanie divákov!

Jožo Pročko Zobraziť galériu (15)
Jožo Pročko

BRATISLAVA – Plnou parou vpred! Zrejme to si povedal Jožo Pročko (44) pred nakrúcaním relácie Chodili sme spolu. Vypustil totiž zo seba zrejme všetku energiu, ktorá sa v ňom nahromadila, kým žil mimo žiary reflektorov. Doplatili na to aj niektorí diváci!

Krotili ho! Jožo Pročko si sadol na pohovku pre hostí ako slušný žiačik a takým spôsobom aj odpovedal na otázky. „Povedal si mi, že mám byť slušný,“ povedal moderátorovi Petrovi Marcinovi krátko po začiatku relácie. No potom sa už odtrhol z reťaze!

„Ty si nefajčil marišku, teba fajčila Mariška,“ povedal Pročko druhému hosťovi, svojmu spolužiakovi Marekovi Majeskému. A prišli na rad aj vulgarizmy! „Toto bude vydanie, kde sa bude používať slovo „drbol“,“ oznámil zabávač, keď tento výraz použil v každej rozprávanej príhode.

Svoje si s ním užili aj niektorí diváci prítomní v Štúdiu L+S. Jožo Pročko sa totiž zrazu rozbehol do hľadiska. „Ty ako sa to usmievaš? Si stále v zábere, tak veľký úsmev... a drž,“ rázne vysvetľoval divákovi. „A vy pani, vy ste pekná – ale nebavte sa so susedom. Lebo Marek rozpráva a v zábere to vyzerá, že aký je debil, keď vy si tam niečo šušocete,“ dostala inštrukcie ďalšia dvojica divákov. Pročko proste potvrdil svoju povesť neriadenej strely.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu