Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Pročkov koniec: Bez práce a bez peňazí

Jožo Pročko Zobraziť galériu (3)
Jožo Pročko

BRATISLAVA - Bolo to veľmi zlé rozhodnutie! Vlaňajší prestup televízneho zabávača Joža Pročka (42) z Markízy do Jojky mu nevyšiel.

Po tom, čo bola výroba jeho relácie Nikdy nehovor nikdy v marci pozastavená, pred pár dňami s ním Jojka predčasne ukončila exkluzívnu trojročnú zmluvu. Jožo sa tak ocitol na dlažbe, bez akejkoľvek ponuky na prácu!

„K zmluvám, ktoré naša televízia uzatvára alebo ruší sa nebudeme vyjadrovať. Môžem potvrdiť akurát to, že v súčasnosti s Jožom Pročkom nespolupracujeme na žiadnom projekte,“ povedala hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. Relácia Nikdy nehovor nikdy, ktorú Pročko pre Jojku vyrábal, mala dlhodobo nízku sledovanosť a z podpriemerných čísel sa dokázala vymaniť len vďaka špeciálom (nachytávka Mojsejovcov či „spoveď“ paroháča Libora Boučka).

Ešte v apríli sa zabávač na internetovej stránke TV JOJ vystatoval, že chystá nové časti svojej šou, no tie mu Jojka zatrhla. „Áno, moja relácia skončila. Teraz chystám nový program, ale ešte neviem, ktorej televízii ho ponúknem,“ nevzdáva sa Pročko, ktorý sa po predčasnom ukončení spolupráce s Jojkou dostal do zložitej finančnej situácie. „Televízia mi dlhuje peniaze a ich vyplatenie podmienila ukončením našej exkluzívnej spolupráce. Napriek tomu som všetkých ľudí, s ktorými som na výrobe programu spolupracoval, vyplatil - z vlastného,“ sťažuje sa odstavený moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu