Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jožo Pročko je stále rovnaký blázon: Aha, ako prišiel na nakrúcanie!

Jožo Pročko so svojím kolegom v relácii o varení - opäť šokoval. Zobraziť galériu (8)
Jožo Pročko so svojím kolegom v relácii o varení - opäť šokoval.

BUDAPEŠŤ - Šoumen ako vždy! Jožo Pročko (47) sa nedávno zúčastnil nakrúcania relácie o varení. A predviedol sa tam presne tak, ako si ho všetci pamätajú spred rokov z jeho zábavných relácií. Svojimi kúskami rozosmieval všetkých naokolo. Šokoval však najmä svojou vizážou!

Neriadená strela! Takýto prívlastok sa v čase jeho najväčšej slávy presne hodil na Joža Pročka. Momentálne síce už pred kamerami pravidelne neúčinkuje, no keď sa niekde objaví, stojí to za to.

Svoju povesť potvrdil aj pri nedávnom nakrúcaní najnovšieho formátu televízie Paprika Slávni v maléri. Okamžite totiž na seba strhol všetku pozornosť. Spolu s hereckým kolegom Gézom Benköm všetkých šokovali, keď dorazili s odfarbenými hlavami. Jožo mal krikľavo zelené nielen vlasy, ale aj obočie.

Samozrejme, to nebolo všetko. Zabávač sa predviedol vo forme ako za starých čias a kuchtenie okorenil humornými vložkami. „Svojimi kúskami rozosmial snáď aj varnú dosku,” skonštatovala redaktorka portálu ona.idnes.cz, ktorá sedela v porote programu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu