Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schindlerová v sado-maso šatách: Som ako domina!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (6)
Martina Schindlerová

BRATISLAVA – Bola na nespoznanie! Mladá speváčka Martina Schindlerová (20) sa nedávno predviedla v sexi mini šatách, výraznom make-upe a bujarom účese. V takejto kombinácii pripomínala sado-maso. Pre topky.sk prezradila, či jej je tento štýl blízky.

Populárna tmavovláska, ktorá sa zviditeľnila šou SuperStar, sa na nedávnom galavečere Miss Slovensko predviedla ako sexi dračica. Spolu s dvoma speváckymi kolegyňami to na parkete poriadne rozbalili. A vystúpenie obohatili aj vyzývavým sexi outfitom.

Topky.sk sa preto Martiny Schindlerovej spýtali, ako sa v týchto odvážnych šatách cítila. „Na generálke som si pripadala ako hlavná postava z filmu Domina ťa zabije. Lebo aj tie sado-maso šaty, aj ten look bol taký „crazy“... Ale dobre som sa v tom cítila,“ netajila bývalá priateľka Branislava Záhradníka, s ktorým sa stále ukazuje v spoločnosti.

A nebolo tomu inak ani teraz. Dokonca pre nás na Braňa aj čo-to prezradila. Keďže oboch čoskoro čakajú štátnice, mladej speváčky sme sa spýtali, či sa spolu učia alebo navzájom skúšajú. „Keby ma skúšal, tak by ma ani nepustil odpovedať. Keby bol môj rovesník, tak by som sa s ním ani nebavila. Je to taký typ šprta,“ s úsmevom dodala Schindlerová .

Sledujte TOPKY TV: Schindlerová o chudnutí, sexi outfite i o spoločných aktivitách so Záhradníkom.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu