Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Martina Šindlerová: Opäť so Záhradníkom!

Martina Schindlerová, Branislav Záhradník Zobraziť galériu (4)
Martina Schindlerová, Branislav Záhradník (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Objavili sa bok po boku! Martina Šindlerová (20) si prekvapivo vyrazila do spoločnosti s exmilencom Branislavom Záhradníkom (35). Po marcovom rozchode tým obaja vyvolali špekulácie, či sa k sebe náhodou nevrátili.

Martina, ktorá spieva najmä balady, sa vybrala na hip-hopový muzikál. „Tento štýl mám rada na diskotéke,“ komentovala svoj vzťah k "čiernej" hudbe. Oveľa viac však prekvapila prítomnosť jej bývalého milenca Branislava Záhradníka. Dvojica totiž prišla spolu!

Nie je dôvod, aby sme sa nestretávali. Je mi jedno, čo si budú ľudia myslieť,“ odhodlane vyhlásila Martina. Rap však vôbec nie je tým, čo by pár spájalo. Ako sme sa dozvedeli, Braňo sa po vyhlásení prestávky v muzikáli pýtal, či je už koniec.

Párik sa rozišiel v marci po trojročnom vzťahu. Definitívnemu koncu ich lásky predchádzala ostrá slovná prestrelka v médiách. Zdá sa však, že emócie už vyprchali. Nie je preto vylúčené, že k sebe opäť hľadajú cestu. Veď Braňo Záhradník sa objavil aj na júnovom krste Martininho CD, kde ju dokonca vybozkával. Ani jeden z dvojice od rozchodu nemá po svojom boku oficiálne žiadneho partnera.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu