Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Šindlerová a Záhradník: Opäť spolu?

Martina a Braňo sa milovali tri roky, no začiatkom marca sa rozišli. Zdá sa však, že stará láska nehrdzavie. Zobraziť galériu (3)
Martina a Braňo sa milovali tri roky, no začiatkom marca sa rozišli. Zdá sa však, že stará láska nehrdzavie.

BRATISLAVA - Zdá sa, že medializovaný párik, ktorý sa začiatkom roka rozišiel, si k sebe zase opatrne hľadá cestu späť. Martina Šindlerová (19) sa totiž v sobotu podvečer opäť raz objavila na Dlhých dieloch, v paneláku, kde s exmilencom Braňom Zahradníkom (34) ešte pred pár mesiacmi spoločne bývali. Očividne nešlo o krátku návštevu. Speváčka sa za múrmi budovy zdržala takmer do polnoci...

Martina Šindlerová a Braňo Zahradník si zrejme stále majú čo vysvetľovať. Aj keď od ich rozchodu uplynuli takmer dva mesiace, dvojica sa cez víkend opäť ukázala spoločne na verejnosti.

Nový Čas v sobotu krátko pred 19. hod. Šindlerovú pristihol, ako ju jej exmilenec Braňo Zahradník vezie v dobrej nálade vo svojom aute. Kým dvojica pravdepodobne zamierila z vychádzky späť k Zahradníkovi, speváčkina nová audina zatiaľ parkovala pred jeho panelákom. Šindlerová sa za sklenenými dverami východu mihla až tesne pred polnocou. Potom, čo naštartovala svojho čierneho tátoša, namierila si to späť do svojho nového bytu na Nivách.

Šindlerová ani Zahradník do uzávierky novín na otázky Nového Času o ich vzťahu nereagovali. Ako to teda medzi nimi je v skutočnosti, vedia stále len oni dvaja. Na búrlivé vyjadrenia okolo rozchodu, ktoré zazneli v novinách, už zrejme obe strany zabudli. Isté však je, že Martina sa okolo Zahradníkovho bytu začala obšmietať čoraz častejšie...

26. 4. 2008 Dlhé diely Bratislava
Hneď po východe z exmilencovho domu si Šindlerová zapálila... Z čoho bola nervózna?


Šindlerová a Záhradník: Opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Speváčka zaparkovala svoje čierne auto niekoľko metrov od Zahradníkovho paneláku.

Šindlerová a Záhradník: Opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu