Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexi blondínka Surovcová a Tůma: Nový pár nášho šoubiznisu!

Filip Tůma a Ivana Surovcová Zobraziť galériu (2)
Filip Tůma a Ivana Surovcová

BRATISLAVA – Konečne odhalené! Krásna tanečníčka Ivana Surovcová (22) a herec Filip Tůma (31) tvoria pár! Pre topky.sk to potvrdila samotná blondíka.

Teraz obaja tvoria pár. Nie však milenecký, ale tanečný. Dvojica si spolu "zahopsá" už o mesiac v šou Let´s Dance 3. „Áno, budeme tancovať spolu,“ prezradila nám blondínka, ktorá tak bude herca zasvecovať do tajov tanca. Pred rokom sa na parkete objavila s mladým spevákom zo SuperStar Martinom Konrádom. A kto vie, možno sa z Ivaninho čerstvého tanečného partnerstva s Filipom vyvinie po vzájomne prejavovaných sympatiách aj niečo iné. 

Veď herec Filip Tůma sa už dlhšie netají tým, že sa mu mladá tanečníčka Ivana Surovcová páči. Dokonca ich topky.sk pred časom prichytili spolu v istom nákupnom centre, kde si vyrazili do kina. „Je predsa krásna žena,“ priznal svoje sympatie herec. Ako však ďalej dodal, tanečníčku berie iba ako dobrú kamarátku. „Má svojho priateľa a sú šťastní,“ vyjadril sa Tůma dávnejšie pre topky.sk. „Viem, že sa mu páčim, ale sme naozaj iba kamaráti. A tak ho aj beriem,“ povedala vtedy Surovcová. Ivana už takmer päť rokov chodí s Tomášom Chrenekom, synom českého miliardára.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu