Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozzúrená tanečnica Surovcová Konrádovi: Martin, začni trénovať! Inak...

Martin Konrád sa tréningom vyhýba a jeho tanečná partnerka Ivana Surovcová je na neho poriadne naštvaná.
Martin Konrád sa tréningom vyhýba a jeho tanečná partnerka Ivana Surovcová je na neho poriadne naštvaná. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - „Myslela som, že ho zabijem!“ Až takéto vybičované emócie prežíva s exsuperstáristom Martinom Konrádom (15) jeho mladučká tanečná partnerka Ivana Surovcová (21). Na vine je práve mladý spevák, ktorý sa má už o dva dni predviesť v markizáckej šou Let´s Dance 2. Konrád totiž kašle na tréningy a ustavične sa vyhovára.

Exfinalista SuperStar 3 Martin Konrád a jeho tanečná partnerka Ivana Surovcová tvoria nepochybne pekný pár. Sexi blondínka a nápadný hudobník majú nepopierateľne veľké predpoklady na získanie sympatií divákov v tanečnej šou Let´s Dance. Všetko však môže ohroziť Konrádov flegmatický prístup a primalá ochota trénovať.

Začalo sa to hneď v úvode, keď sa Konrád „unúval“ prísť na tréning maximálne raz do týždňa. „Nikdy mi nevysvetlil, prečo to fláka. Vždy si našiel výhovorku, prečo na tréning nemôže prísť. Neviem, či ho to nebavilo, alebo mal iné povinnosti,“ povedala Novému Času profesionálna tanečnica, ktorá je z Martinovho správania veľmi rozčarovaná.

„Keď neprišiel na prvý tréning, druhý, tretí, myslela som, že ho zabijem. Lebo ja som veľmi cieľavedomá a nechcem, aby ľudia videli, že nevie tancovať. Ale ja to nezmením, keď sa mu nechce, tak sa mu nechce,“ smutne konštatuje Surovcová. Oproti iným tanečným párom majú vraj obrovský sklz, ktorý sa už nedá dobehnúť.

„Niektorí mali za dva týždne štrnásť tréningov a my sme mali za týždeň len dva,“ spresnila sympatická plavovláska, ktorá sa napriek všetkému nádeja, že by sa to ešte mohlo zlepšiť.

„Martin je šikovný, učí sa rýchlo... To nás môže zachrániť,“ dodala tanečnica. So samotným Martinom Konrádom sa Novému Času skontaktovať nepodarilo, celý deň nedvíhal telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu