Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Konrádova učiteľka tanca: Tri roky milujem iného

Atraktívna blondínka sa tancu venuje už 14 rokov. Zobraziť galériu (5)
Atraktívna blondínka sa tancu venuje už 14 rokov. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Sympatická blondínka, ktorá po večeroch učí tancovať superstáristu Martina Konráda (16), je Ivana Surovcová (21) z Nitry.

Kráska, ktorá bude s Konrádom účinkovať v markizáckej šou Let´s Dance 2, je okrem iného majsterkou Slovenska v desiatich tancoch, študuje na Ekonomickej univerzite v Bratislave a už tri roky je šťastne zadaná... Ponuku tancovať v televízii dostala aj od českej ČT, tú však odmietla.

Ivana, ktorá tancuje už 14 rokov, markizáckej Let´s Dance 2 neodolala. A hoci sú medzi ňou a jej partnerom Martinom Konrádom zjavné sympatie, tanečnica už tri roky miluje svoju gymnaziálnu lásku - Tomáša z Nitry. „Aj keď si s Martinom rozumieme, v súkromí nechcem nič meniť. A môj priateľ nežiarli. Nemá prečo, vzhľadom na Martinov vek,“ vysvetľuje blondínka, ktorá si však svojho zverenca nevie vynachváliť. „Aj keď Martin nemá veľa času, je snaživý a okrem tréningov cvičí aj doma s maminou.“

No blondínka vie byť na svojho zverenca aj prísna. „Som človek, ktorý by nešiel na vystúpenie alebo do živého vysielania bez dokonalej prípravy,“ uzavrela tanečnica.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu