Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tůma „randil“ so sexicou Surovcovou: Vyštartoval po nej!?

Dvojica si vyrazila do spoločnosti. Zobraziť galériu (8)
Dvojica si vyrazila do spoločnosti.

BRATISLAVA – Vyrazili si spolu do kina! Slovenského moderátora Filipa Tůmu (29) prichytili topky.sk v bratislavskom nákupnom centre v spoločnosti krásnej tanečníčky Ivany Surovcovej (22).Tá je však zadaná. Nás preto zaujímalo, prečo nebola so svojim priateľom.

Dvojica si v utorok večer vyrazila spoločne na premiéru „upírskeho“ filmu Súmrak. Ivane Surovcovej však spoločnosť prekvapivo nerobil priateľ Tomáš Chrenek, s ktorým tvoria pár päť rokov, ale herec Filip Tůma.

„Filip je môj kamarát. Priateľ o tom vedel a akceptuje to. Náš vzťah nie je o tom, aby sme si niečo prikazovali alebo zakazovali,“ povedala pre topky.sk Ivana Surovcová. Pred moderátorom by sa však mala mať na pozore. Tůma sa totiž netají tým, že má pre túto tanečníčku slabosť. „Viem, že sa mu páčim, ale sme naozaj iba kamaráti. A tak ho aj beriem,“ dozvedáme sa od blondínky.

Filipovi Ivanina spoločnosť v kine veľmi lichotila. „Je predsa krásna žena,“ netají svoje sympatie herec. Ako však ďalej dodal, tanečníčku berie iba ako dobrú kamarátku. „Má svojho priateľa a sú šťastní,“ vyjadril sa Tůma pre topky.sk

Okrem tejto dvojice si premiéru spomínaného filmu nedal ujsť ani moderátor Matej Sajfa Cifra. Ten si však namiesto ženskej spoločnosti vychutnával pukance. Na rozdiel od neho však so svojou polovičkou dorazila jojkárska moderátorka Erika Barkolová. A rovnako tak aj herečka Táňa Pauhofová, ktorej robil garde herec Tomáš Maštalír.

 

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu