Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mokrého náhly návrat na obrazovky: Ďuro, už si zrazu Markíze dobrý!

Riaditeľ Markízy Václav Mika a Juraj Mokrý. Zobraziť galériu (6)
Riaditeľ Markízy Václav Mika a Juraj Mokrý.

BRATISLAVA – Tri mesiace a dosť! Zabávač Juraj Mokrý (31) sa po štvrťroku vracia späť na obraz. Potom, čo mu začiatkom januára v Markíze oznámili, že s ním už nepočítajú, nastal radikálny obrat a známy humorista sa opäť postaví pred televízne kamery.

Druhá šanca! Zdá sa, že potom, ako TV JOJ vyfúkla Markíze glosátorskú reláciu 7EDEM s r.o., sa v Záhorskej Bystrici poučili a prípadný odchod Juraja Mokrého ku konkurencii si televízny líder poistil návratom obľúbeného zabávača do vysielania.

„Začíname robiť Let´ s Dance,“ potvrdil topkám informácie o návrate Mokrý. „Okrem Ordinácie sa objavím v pripravovanom projekte,“ prezradil nám ďalej. Podrobnosti o „novom programe“ sa však snažil utajiť. „Pracujem na rannom magazíne Cvičme v rytme a vysielať sa bude koncom budúceho roka,“ vtipkoval humorista.

Mokrý sa na obrazovku vráti po trojmesačnej pauze. V Markíze začínal koncom deväťdesiatych rokov, keď v Pročkovej šou Je to možné?! nachytával slovenské a zahraničné celebrity. Okrem toho uvádzal relácie Hviezdy na štart, Premiéra, Mokrý vidí všetko a v relácii Clever! si zamoderoval spoločne s Verou Wisterovou.

Nezabudnuteľný je hlavne ako „rosničiak,“ päť rokov totiž počas víkendov informoval divákov o tom, aké bude počasie. Markizácka Predpoveď počasia však začiatkom roka prešla na novú koncepciu, ktorá s Mokrého vtipným prezentovaním už nepočítala. Ďuro tak nečakane ostal bez práce. Teraz sa však situácie zmenila a humorista môže mať konečne dôvod na radosť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu