Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mokrého odpoveď na vyhadzov z Markízy: Už je za mlákou!

Juraj Mokrý
Juraj Mokrý

BRATISLAVA – Zamestnal sa v americkej televízii?! Bývalý moderátor Počasia - Ako bude s Mokrým? Juraj Mokrý (31), ktorého pred pár dňami vyhodili z Markízy, sa už zrejme dlhšie pohrával s myšlienkou o vlastnej šou. Na internete sme našli zábery, ktoré ešte neboli medializované. Na nich paroduje najznámejšie televízne spravodajstvo.

Moderátor Juraj Mokrý nedávno dostal vyhadzov z televízie Markíza. Vedenie sa s ním po niekoľkoročnej spolupráci rozlúčilo a moderátor tak ostal bez práce.

Topky.sk však pred pár dňami objavili video, kde Mokrý moderuje svoju vlastnú talkšou. A dokonca v angličtine. Že by, rovnako ako jeho už bývalá kolegyňa Barbora Rakovská, dostal pracovnú ponuku z Ameriky? Odpoveď sme hľadali priamo u Juraja Mokrého. „Som v zahraničí. Keď sa vrátim, tak sa ozvem,“ napísal nám esemesku do redakcie.

Topky.sk zistili, že video bolo nakrútené zhruba pred rokom a pol. Mokrý ho vyrobil ako pilotný diel k istej relácii. Žeby už tak dávno tušil, že to bude mať v markizáckom Počasí skôr či neskôr zrátané? Nechajme sa prekvapiť, v akej televízii Juraj Mokrý po vyhadzove zo Záhorskej Bystrice zakotví.

 

Juraj Mokrý na videu moderuje namiesto počasia Televízne noviny.





Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu