Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nečakané: Mokrý dostal v Markíze padáka!

Juraj Mokrý
Juraj Mokrý

BRATISLAVA – S počasím skončil! Aspoň v najsledovanejšej televízii! Ako sa topky.sk dozvedeli, s Jurajom Mokrým (31) už Markíza v relácii Počasie - Ako bude s Mokrým? neráta! Vyhadzov dostal aj napriek tomu, že jeho program dosahoval v sledovanosti vysoké ratingy.

Moderátor, herec a zabávač Juraj Mokrý končí s počasím. Podľa našich informácií dostal po niekoľkoročnej spolupráci od vedenia televízie Markíza vyhadzov.

Ako sme zistili, s najväčšou pravdepodobnosťou sa na jej obrazovkách neobjaví už tento víkend. Dôvodom je vraj nespokojnosť manažmentu. Že by sa im už humor Mokrého prestal pozdávať?

Topky.sk v súvislosti s tým oslovili hovorkyňu televízie Markíza Oľgu Dúbravskú. Spýtali sme sa jej na dôvod ukončenia spolupráce. „TV Markíza inovuje reláciu Počasie a Juraj Mokrý už nebude jej súčasťou. Spoluprácu s ním však plánujeme aj naďalej. V relácii zostávajú Mirka Almásy a Dominika Gidová,“ povedala nám Dúbravská.

O vyjadrenie sme požiadali aj samotného moderátora. Ten nám s humorom jemu vlastným napísal: „Som chorý baran v stáde. Najslabší plod prvý padne zo stromu, tak i ja.“ Nechajme sa teda prekvapiť, kde Juraj Mokrý nakoniec zakotví.

 

Juraja Mokrého už takto moderovať počasie neuvidíme.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu