Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Predná: Nemôže takmer nič jesť! Bude z nej kosť a koža?!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (5)
Zdenka Predná

BRATISLAVA – Trpí! Speváčka Zdenka Predná (24) nedávno pre topky.sk prezradila, že ju momentálne poriadne trápi „jedálniček“. Doktori jej totiž zistili nebezpečné alergie, pri ktorých si musí dávať poriadny pozor na to, čo zje.

Speváčka a bronzová Slávica Zdenka Predná netají, že má v posledných dňoch vážny problém. A to so stravou. Ako nám prezradila, musí sledovať všetko, čo si vloží do úst. „Nedávno mi zistili alergie na rôzne druhy jedál. Nemôžem takmer nič jesť. Zakázali mi mliečne výrobky, ryby, niektoré druhy ovocia, či alkohol. Dokonca ani čokoládu by som nemala, ale tú si naozaj niekedy neodpustím,“ netajila speváčka, ktorá sa posťažovala, že ani obľúbené sushi si už nemôže dať. V momente vraj jej telo postihnú rôzne alergické reakcie. Napríklad sčervenanie kože, či rôzne opuchy. Dokonca sa môže vyhádzať.

Kvôli alergiám musí svoje stravovanie poriadne obmedziť a zredukovať. Keďže je na viacero potravín alergická, poriadne jej to skomplikovalo život. Topky.sk sa jej spýtali, čo vlastne môže jesť. „Ani neviem, skoro nič,“ s humorom povedala Zdenka. Dúfajme, že z nej za chvíľu nebude len kosť a koža.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu